مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند.کشور رومانی از این این قائده مستثنی نمی باشد.لذا چنانچه یکنفر با یک رومانیایی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت اقدام و مهاجرت به رومانی کند. در حقوق کشور ایران نیز به این موضوع اشاره شده است.برای مثال:در بند 6 از ماده 976 قانون مدنی قید شده هر زمان تبعه خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب میشود.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است.لیکن در مورد کشور رومانی، ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود البته در صورتی که پرونده درست ارائه شود ودارای شاکله صحیح حقوقی باشد.لازم به ذکر است در نظام حقوقی بعضی کشورها نظیرایران ازدواج دارای اثار تحمیلی تابعیت میباشد.برای مثال:در ماده 976 قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از نظر قانون گذار خودبه خودایرانی حساب میشود.حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت نیست. همچنین است در کشور رومانی که ازدواج با شخص رومانیایی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت میباشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید تابعیت به شما ارائه نمی گردد.

بدیهی است اطلاعات حقوقی در خصوص ازدواج وشروط ضمن عقد ازدواج و اخذ تابعیت یا اقامت در رومانی از طریق ازدواج دارای پیچیدگی ها و اصول حقوقی خود میباشد.

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ