اخذ ویزای تحصیلی رومانی در مقطع دکتری

افرادی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد می باشند می توانند برای ادامه تحصیل به کشور رومانی مهاجرت نمایند. . تحصیلات در رومانی به زبانهای انگلیسی،رومانیایی و فرانسه می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی در کشورهای انگلستان ،آمریکا و اتحادیه اروپا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران تایید ندارد.
هزینه تحصیل در رومانی بستگی به رشته و دانشگاه مورد نظر دارد که سالانه حدود 4000-5000 یورو می باشد و هزینه زندگی در رومانی ماهانه حدود 500-600 یورو می باشد.

مدارک لازم:

1. ترجمه دیپلم و ریز نمرات
2. ترجمه پیش دانشگاهی و ریز نمرات
3. ترجمه کارشناسی و ریز نمرات
4. ترجمه کارشناسی ارشد و ریز نمرات
5. پروپزال
6. پاسپورت
7. ترجمه شناسنامه 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ